Mettaworkshops en Metta meditatie

Een hele bijzondere workshop die al vele harten heeft geopend! Heel bijzonder om met een groep vriendinnen/vrienden te komen. Metta staat voor liefdevolle vriendelijkheid, ons vermogen tot het geven en ervaren van onvoorwaardelijke liefde, zonder voorkeur en iedereen omvattend, en start altijd allereerst bij ons zelf.  Metta opent het hart en werkt verzachtend naar onszelf en naar anderen toe. In een gevoel van verbondenheid verjaagt het zodoende het gevoel van isolement en vervreemding. In deze prachtige workshop gaan we het hart dieper in, openen het en luisteren naar wat het ons te vertellen heeft, zonder oordeel. Door met deze kwaliteit, die zich in ieder van ons bevindt, contact te maken, voelen we verbinding met onszelf en verbondenheid met elkaar. Metta is een krachtig tegengif tegen haat, woede, irritatie en zelfkritiek. Metta is een kwaliteit waarmee je je eigen goedheid, hartelijkheid, genegenheid kunt voelen én uiten. Mogen zijn wie je bent, een workshop zonder maskers… opluchting en los/vrij van verzet.

Metta meditatie

Dit is een kalmte meditatie, de zinnen sterken de geest, we ontwikkelen een vriendelijke houding en openen het hart ten opzichte van alle levende wezens niemand daarbij uitgezonderd. Het is een sociaal gebeuren en benadrukt de verbondenheid met alle levende wezens.

Onze lessen

Onze Workshops

Restorative yoga

Voor iedereen die behoefte heeft aan diep te mogen (uit)rusten Een dag speciaal voor jou waarbij we van doen naar zijn gaan. Dmv verschillende yogahoudingen, zittend of liggend ondersteunend door...

 11:00
 17 maart 2019
 Koekoeklaan 13, 2382 Poppel